Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.72 secunde)
,,Daca PSD are influenta la CE, vedem ce se poate rediscuta". Corina Cretu: ,,Nu stiu in ce masura CE va fi de acord sa deschida aceasta cutie a Pandorei".
La polul opus, mult mai stilata si cu mult mai multe cunostinte generale, dar tot blonda, a doua zi si-a facut aparitia, pe acelasi post de televiziune, cu acelasi moderator, Corina Cretu.
Corina si Bogdan (exact, profesoara si tanarul care s-a sinucis) au devenit peste noapte personaje de telenovela. ... A, nu se pupa aceasta comparatie cu situatia Corina-Bogdan, pentru simplul fapt ca lucrurile stateau tocmai invers?
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume. ... "Il mai iubesti pe Laurentiu Reghecampf?", "Ti se pare Corina o femeie frumoasa?"
Romania nu a accesat banii europeni pentru sectorul Transporturi, a declarat fostul comisar european, Corina Cretu, in direct la Euronews. Corina Cretu a atentionat, din nou, ca Romania are la dispozitie fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare.
Consiliera democrata Corina Prica este asociat unic la AMZUCORA SRL din Craiova, unde detine parti sociale in valoare de doua milioane de lei, si asociat la SNC CAPITAN PRICA - Redea, Olt, unde are 1/3 din partile sociale.
Castigator de pe urma luptei pentru consilieri a iesit insa PRM, care dupa plecarea consilierilor Corina Prica, Gheorghe Daniliuc si a vicepresedintelui Victor Odolbasa, a ramas un partid fara reprezentativitate in CJ.
Boc, criticat de colegi pentru lipsa de reacte din ultimele zile La sedinta de luni, mai multi democrat-liberali, intre care s-au remarcat in special William Branza, Cezar Preda, Valeriu Stoica, Constantin Ostaficiuc si Mihai Stanisoara, l-au asaltat pe Boc cu reprosuri privind proasta gestionare a situatiei.
ne-am adunat astazi la On Air Music Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele." Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu, Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
Nominalizarea lui Tariceanu in aceasta "afacere" are un alt scop, in schimb, in ceea ce-l priveste pe Chiliman, surse din PNL ne-au declarat ca "se incearca repetarea evenimentelor din 2006", cand s-a infiintat initial asa-zisa platforma "reformista" din PNL (Stolojan-Flutur-Stoica), dupa care aceasta s-a transformat in partid politic, PLD, ulterior gruparea fiind inghitita de PD.
Un grup de 11 liberali, printre care fostul presedinte Valeriu Stoica (foto), si mai multi parlamentari ai partidului ii propun presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, “unificarea rapida“ cu PPCD si crearea unei constructii politice “liberal-populare“.
Cat priveste declaratiile liberalului Valeriu Stoica, potrivit carora premierul s-a contrazis in cinci zile de cinci ori, prin urmare, el ii cere lui Tariceanu sa demisioneze, senatorul Puiu Hasotti declara ca, dimpotriva, membrii PNL il sustin pe Tariceanu.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
In opinia lui Hasotti, se pare ca intregul scandal al fuziunii a plecat de la Valeriu Stoica, fostul presedinte PNL, care incearca acum "prin tensiunile pe care le creeaza deliberat in partid sa se razbune pe cei care l-au inlaturat de la conducerea PNL" si "sa destabilizeze partidul", influentat de alte persoane.
Fideli misiunii pe care si-au asumat-o de a promova calaraseni, va propunem spre vizionare si achizitie lucrarile Andreei Badragan (Stoica) - studenta anul III, la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, sectia ceramica, profesor Liana Svintiu.
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are.
google-analytics.com